Sky Rojo: 6 Ερωτήματα που Δημιουργήθηκαν μετά το Φινάλε του Πρώτου Κύκλου

Το Sky Rojo μια ισπανική σειρά του Álex Pina, δημιουργού του Money Heist (La casa de papel), και της Esther Martínez Lobato. Η συγκεκριμένη δραματική σειρά ακολουθεί τρεις εκδιδόμενες Coral, Wendy και Gina στην αναζήτηση της ελευθερίας τους , ενώ κυνηγούνται από τον προαγωγό τους Romeo, από το Las Novias Club. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, η σειρά δείχνει “την ατιμωρησία, την ασάφεια και τη βάναυση πραγματικότητα της πορνείας και τα ψυχολογικά πορτραίτα αυτών που βρίσκονται και στις δύο πλευρές”.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρόσφατα τη πρεμιέρα του στη πλατφόρμα του Netflix με 8 επεισόδια διάρκειας περίπου 25 λεπτών. Η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για τον δεύτερο κύκλο της, ο οποίος θα αποτελείται από τον ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Μετά το τέλος του πρώτου κύκλου ωστόσο δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα για τη συνέχεια της σειράς και παρακάτω παρατίθενται παρακάτω..

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο έχει spoiler!!

1. Πώς η Coral θα ξεφύγει από τον Romeo;

Ο πρώτος κύκλος τελείωσε με τη Coral και Romeo σε μια αντιπαράθεση. Ενώ ο Romeo φαίνεται να πεθαίνει, η Coral αποφάσισε να εναντιωθεί στην κρίση της και προσπάθησε να τον σώσει. Η σεζόν τελειώνει με εκείνη να προσπαθεί να τον επαναφέρει στη ζωή, και μετά εκείνον να την στραγγαλίζει.

Ο Romeo είναι προσκολλημένος στην Coral, παρόλο που εκείνη προσπαθεί συνεχώς να τον σκοτώσει ή να τον καταστρέψει. Εκείνος ήταν τσαντισμένος μαζί της όταν έμαθε ότι κοιμόταν με τον Moisés, αλλά η στοργή που τρέφει για εκείνη μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι το πιθανότερο είναι να σταματήσει τη προσπάθεια του να τη σκοτώσει ή απλά εκείνη να βρει ένα αντικείμενο και να το χτυπήσει στο κεφάλι για να ξεφύγει.

2. Θα επιζήσει η Wendy από τραύμα του όπλου;

Ο Moisés κατάφερε να τραυματίσει με το όπλο του τη Wendy προτού εκείνη προλάβει να τον θάψει μαζί με το αυτοκίνητό του, χρησιμοποιώντας μια μπουλντόζα. Όταν η Gina ανοίγει την πόρτα της μπουλντόζας, παρατηρεί ότι η Wendy πυροβολήθηκε.

3. Θα ξεφύγει ο Moises πριν θαφτεί ζωντανός;

Ο Moisés παραμένει παγιδευμένος στο αυτοκίνητό του όταν το παρμπρίζ φαίνεται να σπάει και αφήνει το χώμα να τον θάψει αργά ζωντανό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα βρει ένα τρόπο να ξεφύγει.

4. Θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τον άντρα της Coral;

Η Coral άνοιξε τη καρδιά της στη Wendy και τη Gina αφού τις ενημέρωσε για το παρελθόν της και γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο δρόμο. Ζωγράφισε μια φρικτή εικόνα του πρώην συζύγου της, ο οποίος την οδήγησε στο σημείο να προσπαθήσει τον σκοτώσει, χωρίς να αναφέρει όμως ποτέ αν το κατάφερε τελικά. Ωστόσο, ανέφερε ότι προσπαθώντας να σκοτώσει εκείνον, κατέληξε να σκοτώνει την μητέρα του.

5. Θα πει ο Moises την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα του;

Ο Romeo αναφέρει μπροστά στον Christian ότι ο Moisés του χρωστάει, γιατί τον βοήθησε σε μια κατάσταση με τον πατέρα του. Αργότερα αποκαλύπτει στον Christian ότι σκότωσε τον πατέρα τους και ο Romeo τον βοήθησε να ξεφορτωθεί το σώμα.

6. Τι εννοούσε η Wendy λέγοντας ότι το παιχνίδι είχε μόλις ξεκινήσει;

Το αγωνιώδες τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρουσίαζε τρεις από τους κύριους χαρακτήρες (μάλλον) να πεθαίνουν. Στη συνέχεια, ακούσαμε τη Wendy να λέει ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή και το παιχνίδι μόλις είχε ξεκινήσει.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x