Shadow and Bone: Όλα τα νέα για τη καινούρια σειρά του Netflix

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς Shadow and Bone κυκλοφόρησε. Το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου 2021 και ο πρώτος κύκλος θα έχει οκτώ επεισόδια.

Στο άρθρο αυτό θα βρείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την νέα πολυαναμενόμενη σειρά, όπως το cast και την πλοκή της.

Η σειρά Shadow and Bone βασίζεται στην τριλογία μυθιστορημάτων Grisha της Leigh Bardugo και συγκεκριμένα στο Shadow and Bone που είναι το πρώτο βιβλίο από την τριλογία και το Six of Crows που αποτελείται από δυο βιβλία. Το Six of Crows λαμβάνει χώρα στον ίδιο κόσμο με τα βιβλία Grisha, αλλά σε διαφορετική τοποθεσία και χρονικό πλαίσιο. Το Shadow and Bone κυκλοφόρησε το 2012 και έχει πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα.

Το Netflix υπόσχεται να ζωντανέψει τον φανταστικό κόσμο της μαγείας, του ρομαντισμού και των τεράτων. Με βάση τα μυθιστορήματα της Leigh Bardugo, το Shadow and Bone μας βρίσκει σε έναν κόσμο που έχει υποστεί πόλεμο, όπου η νεαρή στρατιώτης και η ορφανή Alina Starkov ανακαλύπτει τη δική της κρυφή δύναμη που θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας της. Με την απειλή του Shadow Fold να επικρατεί, η Alina είναι διχασμένη από ό, τι ξέρει να εκπαιδεύεται ως μέρος ενός ελίτ στρατού μαγικών στρατιωτών γνωστών ως Grisha. Αλλά καθώς παλεύει να ακονίσει τη δύναμή της, διαπιστώνει ότι σύμμαχοι και εχθροί μπορεί να είναι το ένα και το αυτό και ότι τίποτα σε αυτόν τον πλούσιο κόσμο δεν είναι αυτό που φαίνεται. Υπάρχουν επικίνδυνες δυνάμεις στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήθους χαρισματικών εγκληματιών, και θα χρειαστούν περισσότερα από τη μαγεία για να επιβιώσουν.

Το πρώτο τρέιλερ αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Fan Fest του IGN, το οποίο ενώνει το καστ για πρώτη φορά μετά τα γυρίσματα της σειράς. Το τρέιλερ εστιάζει έντονα στον Kirigan, γνωστό και ως Darkling, ανακαλύπτοντας την Alina και τις δυνάμεις της μετά το πρώτο της ταξίδι στο Shadow Fold, αλλά και μια πρώτη ματιά στους χαρακτήρες του Six of Crows.

Στο cast του Shadow and Bone, η Jessie Mei Li θα είναι ηρωίδα της σειράς και θα υποδυθεί την Alina Starkov. Ο Ben Barnes θα πρωταγωνιστεί ως στρατηγός Kirigan, γνωστός και ως Darkling, και ο Archie Renaux επιλέχθηκε να παίζει τον παιδικό φίλο της Alina, Malyen Oretsev. Άλλα μέλη από το cast του πρώτου κύκλου της σειράς περιλαμβάνουν τους Sujaya Dasgupta, Daisy Head, Zoë Wanamaker, Kevin Eldon, Luke Pasqualino, Julian Kostov, Jasmine Blackborow, Gabrielle Brooks και ο Simon Sears.

Όσο για το Six of Crows, ο Freddy Carter θα υποδυθεί τον Kaz Brekker. Επίσης, συμμετέχει η Amita Suman ως Inej Ghafa και η Kit Young ως Jesper Fahey. Ο Calahan Skogman θα παίξει τον Matthias Helvar και ο Danielle Galligan θα παίξει με τη Nina Zenik. Ο κύριος χαρακτήρας από το Six of Crows του οποίου το casting δεν έχει ανακοινωθεί είναι ο Wylan Van Eck.

Αν θέλετε να βάλετε πρόσωπα στα ονόματα, η Leigh Bardugo δημοσίευσε ένα χαριτωμένο βίντεο στο Instagram, με όλους τους ηθοποιούς να ανακοινώνουν ποιους χαρακτήρες θα παίζουν.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x