3 ακόμη spinoff του Game of Thrones ετοιμάζει το HBO

Το HBO αναπτύσσει τρία νέα prequel του “Game of Thrones”.

Το ένα spinoff, με τίτλο “9 Voyages” ή “Sea Snake”, προέρχεται από τον συν-δημιουργό της “Ρώμης”, Bruno Heller, ενώ για τα αλλά δύο, “Flea Bottom” και “10.000 Ships” δεν έχουν ακόμη βρεθεί συγγραφείς.

Το “9 Voyages” θα επικεντρωθεί στον Λόρδο Corlys Velaryon – γνωστό ως “Sea Snake” και επικεφαλής του House Velaryon, σύζυγος της Rhaenys Targaryen – στο πλοίο Sea Snake. Ο πιο γνωστός ναυτικός τυχοδιώκτης σε όλο το Westeros.

Το “Flea Bottom” θα διαδραματιστεί στην φτωχότερη συνοικία του King’s Landing, ενώ το “10,000 Ships” περιστρέφεται γύρω από την πριγκίπισσα Nymeria, η οποία ταξίδεψε με τον Rhoynar στο Dorne και παντρεύτηκε τον Λόρδο Mors Martell.

House of the Dragon 

Ο Λόρδος Corlys Velaryon είναι ήδη έτοιμος να εμφανιστεί στο House of the Dragon, το πρώτο spinoff του Game of Thrones. Τα γυρίσματα σειράς ξεκινούν τον επόμενο μήνα, με πρωταγωνιστές την Olivia Cooke, την Emma D’Arcy, τον Paddy Considine και τον Matt Smith. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το 2022.

Εν τω μεταξύ, ο George R.R. Martin ελπίζει να ολοκληρώσει το The Winds of Winter μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x