Το Samsung Galaxy Note 20 Ultra έρχεται με 120Hz οθόνη και Snapdragon 865+

Η σειρά των Samsung Galaxy Note 20 αποτελεί μέρος πολλών συζητήσεων για αρκετό καιρό, και με προηγούμενες αναφορές να υπαινίσσονται για κυκλοφορία του τον Αύγουστο. Ένας leakster ισχυρίζεται τώρα ότι η «Ultra» παραλλαγή του Galaxy Note 20 θα διαθέτει οθόνη LTPO OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση QHD +. Το Galaxy Note 20 Ultra επίσης θα συνοδεύεται από “νέα λειτουργία κάμερας” και “νέο S Pen”.

Σύμφωνα με δημοσίευση στο Twitter του ο leakster υποστηρίζει, ότι το Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 865+ SoC. Η ανάρτηση προσθέτει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει νέο S Pen μαζί με τις πιο πρόσφατες “δυνατότητες” του. Επίσης, ισχυρίζεται ότι η παραλλαγή Galaxy Note 20 Ultra θα διαθέτει οθόνη LTPO OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση QHD +. Τέλος, στην δημοσίευση του στο Twitter περιέχει τις φωτογραφίες του μπροστινού μέρους του τηλεφώνου. Λέγεται ότι το τηλέφωνο θα έχει νέα “λειτουργία κάμερας”, δυστυχώς όμως, οι λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτονται.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x