Η Samsung ξεκινά την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης μεσώ smartwatch στη Νότια Κορέα

Η Samsung κυκλοφόρησε την εφαρμογή Health Monitor στη Νότια Κορέα, επιτρέποντας την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης για το smartwatch της Galaxy Watch Active 2. Μετά την έγκριση από το Υπουργείο Ασφάλειας Τροφίμων και Φαρμάκων της Νότιας Κορέας τον Απρίλιο.

Το Galaxy Watch Active 2 εξακολουθεί να μην λειτουργεί ως πλήρης αντικαταστατής ενός παραδοσιακού πιεσόμετρου, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να βαθμονομείται την εφαρμογή κάθε τέσσερις εβδομάδες. Αυτό θα φέρει πραγματικά καλύτερα αποτελέσματα, όμως – οι οπτικοί αισθητήρες μπορούν τεχνικά να μετρήσουν μόνο την αλλαγή της αρτηριακής πίεσης παρά να δώσουν μια ακριβή ανάγνωση από μόνα τους. Η εφαρμογή της Samsung θα πρέπει να είναι πιο χρήσιμη για την παρακολούθηση τάσεων με την πάροδο του χρόνου.

Η Samsung αναφέρει ότι η εφαρμογή Health Monitor θα υποστηρίξει επίσης την παρακολούθηση καρδιάς ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα) από το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους στη Νότια Κορέα. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που η Apple παρουσίασε με το Apple Watch Series 4 το 2018, αν και δεν προσφέρει ακόμη εγγενή υποστήριξη για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια να φέρει αυτές τις δυνατότητες εκτός της Νότιας Κορέας. Οποιεσδήποτε τέτοιες προσπάθειες θα εξαρτηθούν από την έγκριση από τοπικούς ρυθμιστικούς φορείς.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x