Η Riot πουλάει νέα skins για το League of Legends για να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση κατά COVID-19

Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του League of Legends αποκτούν ιατρικό θέμα. Σήμερα, η Riot αποκάλυψε μια νέα σειρά skins για το παιχνίδι, τα κέρδη των πωλήσεων θα δοθούν σε φιλανθρωπικές προσπάθειες που σχετίζονται με πανδημία. Η νέα σειρά περιλαμβάνει skins για τρεις χαρακτήρες – Akali, Shen και Kennen – μαζί με διάφορα icons, emotes και άλλες αναβαθμίσεις skins. Κάθε αντικείμενο θα πωλείται ξεχωριστά, αλλά υπάρχει επίσης ένα πακέτο διαθέσιμο που συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό icon.

Η Riot λέει ότι τα είδη αυτά θα είναι διαθέσιμα έως τις 23 Ιουλίου και ότι το 100 τοις εκατό των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί απευθείας στο φιλανθρωπικό σκέλος της εταιρίας, το Riot Games Social Impact Fund. “Οι δωρεές σας, θα υποστηρίξουν άμεσα την πανδημία, δίνοντας σε γιατρούς, νοσοκόμες και άλλους πρώτης γραμμής εργαζόμενους τους πόρους που χρειάζονται για να ενεργήσουν γρήγορα και να προστατεύσουν αυτούς που είναι πιο ευάλωτοι», δήλωσε ο Riot, συνέχισε “Τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα προσφέρουν επίσης σημαντική οικονομική βοήθεια σε οικογένειες και άτομα που έχουν επηρεαστεί αρνητικά από τον ιό.”

Η εταιρεία πραγματοποίησε στο παρελθόν μια φιλανθρωπική ενεργεία στο League of Legends 48 ωρών για να βοηθήσει τις προσπάθειες COVID-19, και λέει, μέχρι σήμερα, έχει δωρίσει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για την υπόθεση αυτή.

Πηγή

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x