Ανακοινώθηκε επίσημα το Star Wars: Squadrons

Η EA ανακοίνωσε επίσημα το Star Wars: Squadron ένα first-person space dogfighting παιχνίδι, το οποίο θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi και θα είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC μέσω των Steam, Origin και Epic Games Store στις 2 Οκτωβρίου.

Σχετικά με το Story Mode

Το single player story mode θα διαδραματίζεται μετά τη μάχη του Endor και την καταστροφή του Death Star II. Οι βασικοί χαρακτήρες θα είναι δύο πιλότοι, οι οποίοι θα είναι customisable, και θα δούμε πολλούς νέους χαρακτήρες, αλλά και cameos από παλιόυς.

Μέσω των πιλότων θα έρθουμε σε επαφή με τις δύο αντικρουόμενες πλευρές του πολέμου, αφού ο ένας πολεμά για τη New Republic’s Vanguard Squadron , ενώ ο αλλός για την Galactic Empire’s Titan Squadron.

Σχετικά με το Multiplayer Mode

To Multiplayer θα είναι 5v5 μάχες σε δύο διαφορετικά modes. Στα Fleet Battles κάθε ομάδα θα πρέπει να καταστρέψει το flagship της αντίπαλης ομάδας, ενώ στα Dogfights θα πρέπει απλά να καταστρέψουν όσο πιο πολλούς αντιπάλους μπορούν. Οι μάχες θα γινόνται σε πολλές γνωστές τοποθεσίες, αλλά θα υπάρχουν και πολλά νέα μέρη που δεν έχουμε δει ακόμα.

Παίζοντας θα μπορούμε να συλλέξουμε όπλα και εξαρτήματα για το διαστημόπλοιο μας, ώστε να μπορέσουμε να το φτιάξουμε όπως ακριβώς εμείς θέλουμε, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και cosmetics τα οποία θα αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση τόσο του διαστημοπλοίου όσο και του πιλότου μας.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x