Το Final Fantasy XIV έρχεται στο PlayStation 5

Μία beta έκδοση ξεκινά στις 13 Απριλίου.

Το Final Fantasy XIV έρχεται στο PlayStation 5, ανακοίνωσε την Παρασκευή το στούντιο Square-Enix. Ένα ανοιχτό beta θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου.

Ένα τρέιλερ δείχνει το παιχνίδι που εκτελείται σε ανάλυση 4K, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι θα έχει βελτιώσει σημαντικά τους ρυθμούς καρέ και τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Εάν έχετε εγγραφεί στην έκδοση PS4 του παιχνιδιού, η νέα βελτιστοποιημένη έκδοση θα μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς επιπλέον κόστος κατά τη διάρκεια της έκδοσης beta.

Το Final Fantasy XIV θα πάρει επίσης ένα νέο πακέτο επέκτασης που ονομάζεται Endwalker:

Το Endwalker παρουσιάζει το αποκορύφωμα της ιστορίας Hydaelyn και Zodiark, στην οποία οι Warriors of Light θα αντιμετωπίσουν μια ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή από ποτέ, καθώς ταξιδεύουν στις άκρες του Hydaelyn.

Όταν κυκλοφόρησε αρχικά το Final Fantasy XIV το 2010, το παιχνίδι έλαβε τόση αντίδραση από παίκτες και κριτικούς που ο αρχικός σκηνοθέτης και παραγωγός του εγκατέλειψε το έργο και ο προγραμματιστής έκλεισε τους διακομιστές του το 2012. Το 2013 το επανάφερε ως Final Fantasy XIV: Ένα Realm Reborn.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x