Παιχνίδι RPG στον κόσμο του Harry Potter έρχεται τέλη του 2021

Σύμφωνα με το Bloomberg το παιχνίδι της Warner Bros. Interactive Entertainment θα κυκλοφορήσει τέλη του 2021 για PlayStation 5 και Xbox Series X

Παρόλο που οι devlopers λένε ότι προβληματίζονται από ζητήματα όπως: η πανδημία COVID-19, τα πρόσφατα αμφιλεγόμενα σχόλια της J.K Rowling και η πιθανή πώληση της επιχείρησης εκδόσεων βιντεοπαιχνιδιών Warner Bros., όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κανόνικα όπως έχει σχεδιαστεί.

Το παιχνίδι έχει φημολογηθεί από καιρό, αλλά ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα. Ενώ υπήρχε μια υποτιθέμενη διαρροή παιχνιδιού το 2018, η Warner Bros. δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αυτόν τον πολυαναμενόμενο τίτλο. Το παιχνίδι λέγεται ότι θα επιτρέπει στους παίκτες να γίνουν μάγοι σε μια «τεράστια, ανοιχτή παγκόσμια αναδημιουργία του Χόγκουαρτς και των γύρω περιοχών».

Δύο ανώνυμες πηγές κοντά στο project αποκάλυψαν στο Bloomberg ότι το έργο είναι “πολύ πραγματικό” και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από το στούντιο Disney Infinity Avalanche Software στο Salt Lake City της Γιούτα.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x