Δυσκολότερο κατά 33% θα είναι να αναδειχθείτε νικητές στο νέο Call of Duty

Το Call of Duty Warzone έκλεισε μόλις λίγο περισσότερο από τρεις μήνες κυκλοφορίας, αλλά γρήγορα γίνεται ένα από τα πιο αγαπημένα first-person battle-royale παιχνίδια, καθώς κερδίζει σταθερά έδαφος εναντίον των Fortnite και Apex Legends. Τώρα, νέες διαρροές δείχνουν ότι η Infinity Ward σχεδιάζει να επεκτείνει το Warzone με τρόπο που θα το κάνει πολύ μεγαλύτερο από οποιονδήποτε από τους αντιπάλους του.

Νέα σημαντική ενημέρωση έγινε στο Call of Duty: Modern Warfare το Σαββατοκύριακο, όταν η Activision προσέφερε στους παίκτες του Warzone δωρεάν πρόσβαση στις premium λειτουργίες του παιχνιδιού μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου. Ορισμένα από τα teasers περιλάμβαναν ότι το Battle Royale θα μπορούσε σύντομα να υποστηρίξει 200 παίκτες, δηλαδή μια τεράστια αύξηση 33% από το τρέχον όριο των 150 παικτών ανά αγώνα. Το να κερδίζεις έναν αγώνα, ειδικά (σε) free-for-all, θα είναι πολύ πιο δύσκολο.

Όταν οι νέοι παίκτες εξαργύρωσαν αυτήν τη προσφορά, εμφανίστηκε ένα μήνυμα στο κύριο μενού του Warzone με τρεις εικόνες . Η μια εικόνα μας έδειξε τρία νέα game modes, συμπεριλαμβανομένων των “200 BR”, “200 Plunder” και “BR Juggernaut”. Κάθε μία από αυτές τις προσθήκες έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Activision και την Infinity Ward, αλλά οι ημερομηνίες κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Το “Juggernaut Royale” αναφέρθηκε επίσης πρόσφατα σε μια επίσημη ανάρτηση για το Call of Duty: Modern Warfare Season 4, το οποίο περιλαμβάνει το Warzone. Αυτό το mode θα είναι όπως και το κλασικό, με τη διαφορά ότι θα πέφτουν τρεις στολές Juggernaut που δίνουν υψηλότερη υγεία και ένα mini-gun . Πριν από αυτήν την ανακοίνωση, οι παίκτες εντόπισαν Juggernaut miniguns στο παιχνίδι, που υποδηλώνει ότι το mode θα προστεθεί σύντομα στο Warzone.

Η Infinity Ward ανέφερε επίσης την προσθήκη των “200 player” mode τον Μάρτιο. Ο επικεφαλής του στούντιο Patrick Kelly είπε στο USA Today τον Μάρτιο του 2020 ότι η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού είχε ήδη βελτιστοποιήσει το Warzone για να υποστηρίξει λόμπι 200 παικτών. Απλώς περίμεναν τη σωστή στιγμή για να ξεκινήσουν την ενημέρωση.

Οι αρχικές διαρροές αναφέρουν επίσης, ότι το battle royale θα υποστήριζε τελικά τα λόμπι 200 παικτών. Έτσι, αυτή η πρόσφατη ενημέρωση αποτελεί σαφώς μέρος του οριστικού οράματος που είχε Infinity Ward για το Warzone από την σύλληψη του παιχνιδιού.


Η προσθήκη των δικών της ανατροπών στη φόρμουλα battle royale είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνει η Infinity Ward ώστε να κρατήσει τους παίκτες πιστούς στο Warzone, ειδικά όταν έχουν έντονο ανταγωνισμό με τα Fortnite και Apex Legends.

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το πότε θα προστεθούν λόμπι 200 ​​παικτών στο Warzone, αλλά καθώς η σεζόν 4 μόλις κυκλοφόρησε, η Infinity Ward μπορεί να το κρατήσει για την επόμενη σεζόν. Ο χάρτης πορείας της σεζόν 4 γράφει “και πολλά άλλα!” για το Warzone αυτή τη σεζόν, οπότε αυτό σημαίνει ότι τα λόμπι 200 ​​παικτών θα μπορούσαν να έρθουν νωρίτερα από ότι περιμένουμε. Προηγουμένως, η σεζόν 3 διήρκεσε δύο μήνες, οπότε περιμένουμε να κυκλοφορήσει η σεζόν 5 γύρω στον Αύγουστο. Εάν δεν προστεθούν λόμπι 200 ​​παικτών αυτό το καλοκαίρι, το περιμένουμε το αργότερο το φθινόπωρο.

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x