Ένα νέο εργαλείο ανάκτησης αρχείων των Windows θα κυκλοφορήσει η Microsoft

Η Microsoft κυκλοφορεί το δικό της εργαλείο ανάκτησης αρχείων των Windows, σχεδιασμένο για την ανάκτηση αρχείων που έχετε διαγράψει κατά λάθος. Η ανάκτηση αρχείων των Windows είναι μια εφαρμογή γραμμής εντολών που θα ανακτήσει μια ποικιλία αρχείων και εγγράφων από τοπικούς σκληρούς δίσκους, μονάδες USB και ακόμη και κάρτες SD. Ωστόσο, δεν υποστηρίζεται η ανάκτηση αρχείων στο cloud storage ή σε κοινόχρηστα αρχεία δικτύου.

Όπως οποιοδήποτε άλλο εργαλείο ανάκτησης αρχείων, θα πρέπει και αυτό να το χρησιμοποιήσετε το συντομότερο δυνατό σε διαγραμμένα αρχεία για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν αντικατασταθεί. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο εργαλείο της Microsoft για την ανάκτηση αρχείων MP3, βίντεο MP4, εγγράφων PDF, εικόνων JPEG και τυπικών εγγράφων Word, Excel και PowerPoint.

Το εργαλείο ανάκτησης αρχείων της Microsoft έχει μια προεπιλεγμένη λειτουργία που έχει σχεδιαστεί κυρίως για συστήματα αρχείων NTFS. Θα ανακτήσει αρχεία από έναν κατεστραμμένο δίσκο ή αφού διαμορφώσετε έναν δίσκο. Μια δεύτερη λειτουργία πιθανότατα θα είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακτήσουν συγκεκριμένους τύπους αρχείων σε συστήματα αρχείων FAT, exFAT και ReFS.

Η ανάκτηση αρχείων των Windows θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όποιον έχει διαγράψει κατά λάθος ένα σημαντικό έγγραφο ή έχει καθαρίσει κατά λάθος μια μονάδα δίσκου. Η Microsoft παρέχει ήδη μια λειτουργία σε προηγούμενες εκδόσεις στα Windows 10 που σας επιτρέπει να ανακτήσετε έγγραφα που ενδέχεται να έχετε διαγράψει, αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσετε συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας μια λειτουργία ιστορικού αρχείων που είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Πηγή

Leave your vote

Don’t Stop Here

More To Explore

MOVIES

Dune, της Αργυρώ Σπάρταλη

Της Αργυρώ Σπάρταλη Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x